Diarecepty


Jahňacie stehno so zeleninou

kamagra

kamagra onderdewatertoren.nl

abortion clinics with sedation wa state

abortion clinics with sedation wa state newchristianherald.org

buy naltrexone online

buy naltrexone no prescription seansidi.com

symbicort asthma action plan

symbicort inhaler coupon classic-color.com

benadryl and pregnancy third trimester

benadryl pregnancy congestion read

viagra pro mlade

viagra prodej praha read

800 g jahňacieho stehna,
soľ,
čierne korenie,
4 cibule,
4 strúčiky cesnaku,
1 vetvička rozmarínu,
1/2 zv. šalvie,
2 PL oleja,
250 ml bieleho vína,
500 ml vývaru,
1 zv. jarnej mrkvičky,
4 výhonky stopkového zeleru,
150 g cukrového hrášku,
1 PL masla,
125 ml smotany, 3 PL škrobovej múčky.

1. Rúru predhrejeme na 175 °C. Mäso osolíme a okoreníme. Ošúpeme cibuľu s cesnakom. Cibuľu nakrájame a cesnak nasekáme. Umyjeme a pokrájame bylinky.

2. V pekáči rozpálime olej a mäso na ňom opečieme. Pridáme cibuľu, cesnak, bylinky, podlejeme vínom a 90 minút pečieme. Občas podlievame vývarom.

3. Očistíme zeleninu, nakrájame ju na kúsky a 5 minút dusíme na masle.

4. Mäso vyberieme a šťavu prepasírujeme cez sito. Omáčku zjemníme smotanou a necháme prejsť varom. Zahustíme škrobovou múčkou.


Niekoľko receptov si môžete prečítať aj v PDF dokumente Varíme zdravo pre diabetikov [CZ - 147 kB].

 

Pošlite nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image