Diarecepty


Kastrólik plný dobrôt zapečený s bravčovými kotletami

abortion pill

buy abortion pill online

zantac

zantac click here

abortion pill cost

where can i get the abortion pill chrissully.co.uk

cheap abortion options

cheap abortion clinics in va

when can i get an abortion

abortion photos read here

prednisolon 25 mg

prednisolon kur dollas.dk

how to get an abortion pill

abortion rights

8 bravčových kotliet asi 12 mm hrubých s odrezaným prebytočným tukom,
6 lyžíc obyčajnej hladkej múky,
4 lyžice masla (60 g),
soľ a čierne korenie podľa chuti (radšej menej soli),
500 ml jabĺčkovej prírodnej nesladenej šťavy,
500 g malých červených zemiakov,
450 g malých celých cibuliek (i konzervovaných),
1 očistená mrkva nakrájaná na 3 cm kúsky,
asi 6 hrnčekov (1 hrnček = 250ml) nastrúhanej čerstvej kapusty,
podľa vašej voľby aj čínskej (kto má rád tak kelu).

Predhriať rúru na 180 °C.

Obaliť kotletky v múke, otriasť ju a zvyšok odložiť. Vo veľkom pekáči rozohriať maslo a osmažiť na ňom kotlety po obidvoch stranách dohneda. Posoliť a ak chcete okoreniť. Vybrať kotlety a do pekáča nasypať zvyšnú múku. Urobiť strednú zápražku a do tej postupne prilievať a zašľahať ½ hrnčeka jabĺčkovej šťavy do hladka.

Vrátiť kotlety na pekáč a prikrytý ho vložiť do rúry. Piecť 30 minút. Pridať tam zemiaky, cibuľky, mrkvu a zvyšok jabĺčkovej šťavy. Opäť piecť prikryté ďalších 30 minút. Potom navrch rozložiť kapustu a prikryté piecť ďalšiu 1 až 1 ½ hodiny. Počas pečenia podlievať tekutinou z dna pekáča.


Niekoľko receptov si môžete prečítať aj v PDF dokumente Varíme zdravo pre diabetikov [CZ - 147 kB].

 

Pošlite nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image