Diarecepty


Guľky z bravčového mäsa s ananásom

vasotec

vasotec go

effexor

effexor dreampix.fr

benadryl pregnancy category

benadryl pregnancy nausea click

bentelan fiale

bentelan prezzo

amlodipin teva

amlodipin teva bivirkninger peider.dk

rescue inhaler dosage

rescue inhaler spacer

500 g chudého pomletého bravčového mäsa,
6 malých jarných cibuliek nakrájaných na jemné kolieska,
1 zelená, červená alebo žltá paprika bez semenníka alebo zmes všetkých troch (v množstve jednej papriky),
1 hrnček čerstvých bielych omrviniek,
čierne korenie a soľ podľa chuti (radšej menej soli),
2 vajcia,
asi 220 g konzerva ananásu (kociek) vo vlastnej šťave, bez cukru, zliata,
4 lyžice obyčajnej hladkej múky,
4 lyžice suchej strúhanky,
olej na plech.

V mise zmiešať všetky ingrediencie dohromady až na 4 lyžice strúhanky. Dobre premiesiť, urobiť z hmoty gule a tie obaliť v strúhanke.

Potrieť plech s okrajom olejom a poukladať do neho gule. Vložiť ich do vopred vyhriatej rúry na 200 °C a upiecť ich dohneda. Počas pečenia raz otočiť. Piecť podľa veľkostí gulí tak dlho, aby neboli uprostred ružové.


Niekoľko receptov si môžete prečítať aj v PDF dokumente Varíme zdravo pre diabetikov [CZ - 147 kB].

 

Pošlite nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image